Middelfart Billedskole den kreative skole på vestfyn
Middelfart Billedskole

tegning • maleri • keramik • grafik • design • ideudvikling • skulptur • croquis • manga • animation • galleribesøg

skolens adresse er Hyllehøjvej 13, 5500 Middelfart
Skolen drives af en forening. Se mere om os

Få vores nyhedsbrev!

Bank:
Middelfart Sparekasse
konto nr:

Sponsor: Middelfart Sparekasse er sponsor for Middelfart Billedskole

Følg os også på Facebook: Middelfart Billedskole på facebook

Tilmelding til Hold i efteråret 2019

Se holdene og tilmeld under de tre faner Børn , Unge og Voksne.

Der er stadig åbnet for tilmelding til efteråret 2019.
Hente vores flyer om holdene klik her

Særligt for voksne har vi i år et aftenhold om onsdagen. Hent overblik over hold for voksne klik her

Tre nye undervisere
Mario skal undervise de lidt større børn om Onsdagen.
Mario Bazel har en Kandidat grad inden for kunst med speciale i grafik og har undervisererfaring både fra Danmark og Bulgarien. Mario kommer med en kæmpe passion for billedkunst og undervisning.

Torsdags holdet
Marianne Thybo, der har meget erfaring med at undervise fra sit job som lærer på Øster Skole. Har undervist i Billedkunst i flere år, og kommer med en stor erfaring og en glad tilgang til det at give inspiration videre.

Holdene mandag Det er Nadja Lund Schmidt, som kommer fra talent linjen på Fredericia Billedskole. Hun skal undervise begge hold mandag.

Se oversigt over underviserne.

Medlemssystem

Adgang til medlemssystemet Club Commander, når du allerede er tilmeldt
Club Commander
Vejledning til tilmelding.

Med et Fritidspas kan du få tilskud

Med et Fritidspas kan børn og unge få et tilskud på op til 1.000 kr. pr. år til nødvendigt udstyr og kontingent i en godkendt forening.
Fritidspasset gives til børn og unge: på 0-17 år, som af økonomiske årsager er forhindret i at deltage i fritidsaktiviteter.
Læs mere om betingelserne her Det er billedskolen der skal søge om fritidspas. Så kontakt os hvis du eller dit barn er omfattet af reglerne. Så søger vi kommunen. Skriv til birgit.mau@middelfart-billedskole.dk

Gavekort til kursus Middelfart Billedskole foråret 2019

Kreativt gavekort

Det er muligt at købe et gavekort til et af vores kommende kurser. Henvendelse til Birgit Mau på mobil 61160313.

Lone Ertbølle Lykke Pedersen er underviser på middelfart billedskole

Formand for bestyrelsen

Lone Ertbølle Pedersen er formand for Middelfart Billedskole.
Læs om bestyrelsen og billedskolen her

Foto arkivet

Se billeder fra holdenes arbejde i foto arkivet
Middelfart Billedskole er forsikret ved NEM forsikring